Wat is de beste rekruteringssoftware?

dooradmin

Wat is de beste rekruteringssoftware?

Wat is de beste rekruteringssoftwareHet antwoord op de vraag “wat is de beste rekruteringssoftware voor bureaus in het Verenigd Koninkrijk?” is eenvoudig: Die is er niet.

We werken met honderden uitzendbureaus in het Verenigd Koninkrijk en Australië en weten dat elk bureau anders is. De CRM-, database- en softwarebehoeften van een bureau dat kandidaten op permanente basis in professionele functies plaatst, zullen anders zijn dan de behoeften van een uitzendbureau dat werknemers op korte termijn in ploegendienst plaatst, van een ingehuurd executive search-bureau dat CEO’s plaatst – en allemaal heel anders dan een team voor talentacquisitie binnen grote ondernemingen die afgestudeerden willen rekruteren via verwijzingen naar werknemers en een carrièresite. De toonaangevende staffing software zal helpen met alles, van kandidaat-vaardigheidstesten tot marketing en plaatsing. office 365 intranet

De behoeften verschillen per land. Een functionele specificatie voor een bureau in het Verenigd Koninkrijk kan GDPR of IR35 omvatten, terwijl bureaus die op zoek zijn naar wervingssoftware in Australië zich veel minder zorgen maken over deze punten.

Hoewel er een lange lijst van gespecialiseerde leveranciers kan zijn om uit te kiezen, kan geen enkele echt beweren de “beste software voor wervingsbureaus te bieden”.

Rekruteringsbureaus zijn anders. Wervingssoftware is dat ook.
Als gevolg hiervan, in plaats van u een simplistisch antwoord te geven om u onze software te laten kopen, dacht ik dat ik een aantal van de belangrijkste criteria in uw besluitvorming zou opnemen, gebaseerd op wat ik heb gezien bij het werken met onze klanten van het uitzendbureau.

Natuurlijk is er niets beter dan te horen van een expert, en u vindt hieronder diverse opmerkingen van onze recruiter cliënten – of nog veel meer echte recruitment software beoordelingen op onze Trustpilot pagina, of vraag om een live demonstratie met ons team!

Win uw productiviteit terug. Involv is het kant-en-klare intranet dat u helpt om uw medewerkers te verbinden, te betrekken en te informeren. Het integreert al uw favoriete hulpmiddelen. Ontvang nu uw persoonlijke demo

Over de auteur

admin administrator